Tillökning i familjen Isaksson

I Juli väntas tillökning i familjen så vi har lite smått börja tänka på barnvagn. Åh blir tokig på denna barnvagnsjungel. Jag vill verkligen inte ha en ful stor syskon/monstervagn som tar upp en hel trottoar när man är ute och går. Men och andra sidan så kommer det bara skilja 2 år mellan ungarna så det kanske är ett måste?
Alicia är ju inte direkt förtjust idag att åka vagn utan knatar helst själv. Så vi har pratat lite om att köpa en ny singelvagn med ståbräda till. Fast den funkar ju inte om man ska gå på längre promenader. Gaah blir tokig på detta. Å Christian säger bara "köp vad du vill" så från honom får man ju inte så mycket bra feedback från :)


Men om det blir en syskonvagn så blir det i alla fall en Urban Jungle Mountain Buggy duo. (modell som bilden fast i grått eller brunt kanske?)Sen om det blir en singelvagn så finns det många alternativ.

Bugaboo cameleon kanske? Men gillar egentligen inte dessa pyttesmå däcken där fram. Går det ens att köra med denna vagn ute om det blir en vinter som i år?

Hm, jag får suga lite på den helt enkelt.

Vad är det med folk?

Avundsjuk eller svartsjuk är nog alla någongång i livet. På någon kändis, på sin kompis, på mamma, pojkvännen, random people osv. Men herregud nu får folk ta och ge sig. Var ska de sluta?

Jag tror iförsig att man över lag att man är mer avundsjuk under vissa perioder, då man känner sig äcklig och onödig så tror jag man är mera avundsjuk på andra än när man känner sig lycklig och glad på sig själv. Visst, jag har jag fått elaka kommetarer och hört skitsnack som pratats, men jag bryr mej ärligt talat inte.
Tänker bara att den personen som orkar lägga tid på sådant har dåligt självförtroende och är bara helt enkelt avundsjuk eller svartsjuk och inte vill erkänna det.
Det är synd att människor måste kläcka ur sig elakheter istället för att kunna säga "Fan vad snygg du är!" istället kommer det "Usch vilken bimbo!".

Visst kan jag också säga att människor är fula eller bimbon men då brukar jag oftast mena det, alltså att det är min åsikt, men lika mycket kan jag säga att människor är snygga och då också mena det. Om ni förstår vad jag menar? Synd att sådanahär känslor måste existera, men om det inte finns något negativt så vet man inte vad som är positivt.

Jaja nog om det. Bara de människorna kan skippa att vända sig till mig och tro att jag bryr mig så är jag glad :)
Sen de människor som inte tål att läsa min blogg. Vad gör ni här? En blogg läser man väl för att man tycker den är intressant eller att den ger inspiration. Eller är det för att snoka i andra människors liv man läser bloggar?

Whatever, nu till nåt helt annat... En tavla som jag har målat till min lillasyster. Den är rätt stor och förgyller deras plats över soffan.


In Nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti som betyder "I Faderns, Sonens och den Helige Andens namn" på latin.

Jul 2010

Har inte blivit så många inlägg på senaste. Beror på att tiden inte riktigt finns och att inspirationen inte har infunnits hos mig på länge :( Är väl detta märka vinterhalvår som gör att Sveriges halva befolkning går i ide.
Men tänkte visa er vår jul i form av bilder.


Alicia klär granen


Färdig!


Minijul hos pappa och Agneta den 23 dec


Julbord hemma hos oss den 24 dec


Julklappsöppning med Alicias farmor och farfar

Alicia fick en sänghimmel av tomten ;)


Och en Juno docksäng *kär* Eftersom Alicia har en egen Juno så måste ju såklart dockan sova lika prinsessigt ;)


Dockan Skrållan fick hon, och hemmastickade kläder till henne av Alicias gammelfarmor <3

RSS 2.0