Produktion i tomteverkstan

Hej min vän,

Här har vi inte legat på latsidan direkt... Mycket grejer som står klara nu - riktigt kul att se resultatet på alla prylar. Har varit lite dålig på att ta "före-bilder" på allt men lovar att skärpa mig ;)

Tur att vi har Marias gulliga mamma som låter oss vara nere i pannrummet i hennes fastighet. Tänk om vi hade behövt vara hemma i vår lilla lägenhet med alla dessa grejer. Oj oj, undra vad min karl skulle tycka om det ;)

Tack bästa Madde för att vi får låna ditt pannrum <3

Ett halmånebord - Shabbat för den riktiga lantliga, slitna känslanEn stege att hänga handdukarna på i badrummet? Eller hänga dekoration i den och luta den mot någon vägg i vardagsrummet?Fint tidningsställ - förvaring till dina inredningstidningar ;)Ett brödskrin/ brödlåda att ha i köket.Ett till tidningsställ. Belle maison betyder vackra hem på franska.Ett förvaringsställe för alla dina recept.Ett gulligt litet väggkar med en krona på. Fint att sätta helgens nyinköpa krydda i och ha den stående vid spisen när du lagar mat.... Eller varför inte ha dina favoritsmycken i den....


Ja det var några grejer det. Alla varor ligger ute på Tradera så om du är intresserad av något så ta och kika in auktionerna på länken nedan.

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=2241269


Lev väl!
Kram Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0