Baby Travel Dublin

Barnvagnsköpet är gjort. Det  blev en billigare variant -  BabyTravel syskonvagn, ett märke från Babyproffsen själva.
Vi kände att vi inte ville lägga ner typ 10-12 tusen på en vagn som man inte vet hur mycket man kommer använda. Alicia är ju inte sådär jätteförtjust i att sitta i vagn så då kör vi på en billigare variant. Den var även på rea nu på Babyproffsen så vi slog till direkt. Vagn+liggdel+regnställ för 6500 kr.
Hela Sveriges befolkning som har småbarn verkar ju ha/ha haft denna vagn och är nöjda med den. Så vi kör på den. Sen får vi ju se hur länge vi har kvar den.


Det är verkligen en ångvält och jag ojjar mig för att dra den in och ut ur bilen men men det ordnar sig väl. Annars är det bara att sälja den och köpa en enkelvagn och ståbräda om Alicia vägrar sitta i den. Men om en bebis sitter brevid så tror jag nog också hon vill sitta där ;)
Skönt att slippa tänka på vagn nu i alla fall. Och allt annat har man ju sen Alicia var liten så det är inte mycket till man behöver införskaffa. Eller jo, en snuggle nest tänkte vi köpa. Skönt att ha bebisen emellan oss utan att oroa sig för att rulla över den. Perfa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0