Skåp/ Garderob à la Shabby chic

Hej hej hallå där,

Idag har det inte hänt alltför mycket. Dagen är ju i för sig inte slut än men jag känner att detta är en riktig softar-dag. Skönt det med ibland.
Har börjat målat lite smått på ett skåp jag fynda för 100 kr för ett tag sen. Den har stått MITT I hallen ett bra tag nu så jag måste verkligen ta tag i att få ordning på det.
Jag har inte riktigt bestämt mig om jag vill ha den som en klädhängare i hallen eller om Alicia ska få ha den som garderob i sitt rum. Vi har ju inget riktigt ställe att förvara hennes kläder på så det lutar mest åt det hållet.

Får ingen "helkroppsbild" på skåpet då det är ganska stort och vi har för liten hall men så här såg det i alla fall ut när jag drog hem den...
Övre delen....


Undre delen... Det finns en låda till att sitta längst ner också som inte kom med på bild


Det var ju ganska charmigt och naturligt skavt så som jag gillar. MEN på andra sidan skåpet (den västra) så hade de som hade skåpet innan mig påbörjat någon sorts renovering. Så det var en aning förstört där. Men jag gav mig på slipmaskinen och spacklet och fick ordning på det. Så nu är det lite vitare och lite fräschare...
Bild kommer inom kort. Jag tänkte bygga en dörr till den som inte är färdigställd än så jag tänkte visa er skåpet när den är heeelt klar :)
Nu ska jag hugga tag i penseln tror jag...

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0