Skåpet är finito!

Idag känner jag mig bättre så jag for iväg till Bauhaus för att köpa magneter till dörren till skåpet idag. Det var det sista som fattades för att den skulle bli fulländad. Åhh vad skönt att det äntligen är klart. Mitt älskade skåp. Eller rättare sagt Alicias älskade skåp som ska få bli hennes garderob :)

Har visat den förut när den anlände i hallen hemma hos oss. Där stod den ett bra tag innan jag tog tag i den. Drog på det för jag visste att det skulle bli ett jobbigt och långt projekt då den var i ganska risigt skick när jag köpte den.

Så här såg den ut när jag släpa hem den. På den sidan som inte syns var hela sidan påbörjad någon sorts renovering så den var alldeles skalad i trät. Annars hade den ju varit fin som den var eftersom den var "naturligt sliten".


Det var ju heller inte så snyggt att ett skynke bara hängde där rätt upp och ner så då påbörjades ett dörr-bygge som Maria hjälpte mig med att få ihop.

Alicia var där och kollade så hon skötte sitt jobb :)


Dörren är uppe.


Dörren har blivit vit och den och lådan fick sig ett varsitt skålat handtag.KLAAAR! Eftersom vi bor så trångt så får den inte plats i Alicias rum just nu så den får stå i vardagsrummet tillsvidare. Inte just på den platsen den står på nu men vi får stuva om lite :) Har köpt ett rosa/vitt tyg till den men det får komma upp sen när den står i hennes rum. Jag vill inte ha rosa i mitt vardagsrum ;)

Sen är jag lite velig om jag ska texta något längst upp på sargen. Vad tycker ni? Och vad ska jag skriva i så fall? Kom gärna med förslag :)

Glad påsk!
Kram


Kommentarer
Postat av: maria

haha, den blev ju skit snygg. Tvivlade ett tag med alla träbitar på golvet och ett sågat finger :)

2010-04-01 @ 21:12:00
Postat av: Anna

Snyggt skåp och vad bra du har fixat till det! Så himla snyggt när man skaver det så det får den rätta looken :)Skulle säkert va snyggt med en enkel, tunn och sirlig text däruppe men vad det ska stå vette tusan...haha!Nåt med förvaring kanske på franska?Hur som vill jag önska dig en glad påsk!!kram-kram2010-04-01 @ 22:12:18
URL: http://levinda.se
Postat av: Anonym

"Sandra Interiör", du är själv ganska anonym. Sluta häng ut dina två shabby chics nu och visa istället vem som ligger bakom bloggen! =)

2010-04-02 @ 07:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0